Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Happy Birthday Nickolas!!!

Στις 31/01, ημέρα Κυριακή κλείσαμε τα 3 μας χρόνια. Ήταν ουσιαστικά τα πρώτα μας γενέθλια μιας και τις 2 προηγούμενες φορές ήμασταν στην εντατική κάποιου νοσοκομείου. Την μέρα που χρόνισε, χειρουργήθηκε. Και πέρυσι ήταν σε καταστολή, μετά την αποκατάσταση, οπότε όπως καταλαβαίνετε αυτή τη φορά τα περιμέναμε πως και πως!!!Εμείς δηλαδή γιατί ο Νικόλας δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η όλη προετοιμασία τον αφορούσε, ούτε ακόμα όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα παιδάκια. Θα έλεγα μάλιστα ότι ήταν αρκετά εκνευρισμένος γιατί ξαφνικά είδε ένα μάτσο πιτσιρίκια να κάνουν ντου στον χώρο του και να παίζουν με τα παιχνίδια του!!!
Πάντως τα δώρα του τα ζήταγε ευγενικά. Μόλις έβλεπε ότι η όμορφη σακούλα με την κορδέλα είχε μέσα ρούχα...η ευγένεια πήγαινε βόλτα, μου την έδινε αδιάφορος και...έφευγε!!! Μόλις διέκρινε παιχνίδι, έμπαινε ολόκληρος μέσα!!!!
Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έσκασε μύτη η τούρτα και ξεκίνησαν όλοι το τραγούδι. Νομίζω ότι  μόνο γι΄αυτή τη στιγμή  ζούσα μέχρι σήμερα και μακάρι να μπορούσα με λέξεις να αποτυπώσω την έκφραση του προσώπου του. Δεν τον έχω ξαναδεί πιο ευτυχισμένο!!! Θα δημοσιεύσω φωτογραφίες εντός των ημερών.
Σας χαιρετώ
Η περήφανη μανούλα!!

2 σχόλια:

  1. Χμμμ, Υδροχόος!

    Να ζήσει πολλά χρόνια και με τις δυνάμεις που θα αναπτύξει, όταν καταλάβει τον αγώνα που έδωσε και κέρδισε, θα είναι σε θέση να αλλάξει τον κόσμο: σαν ένας γνήσιος Υδροχόος!

    Να τον χαίρεστε, για πάντα!

    γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώστε Υδροχόος ο Νικόλας σου!!!! Καλά, όταν γίνει διάσημος και εσύ η μαμά του διάσημου υιού, να μας θυμάσαι και εμάς!
    Είμαι σίγουρη οτι αυτή του η περιπέτεια της υγείας και οι δυσκολίες που πέρασε (ελπίζω να εχουν τελειώσει) θα τον κάνουν τόσο γενναίο και μεγαλόκαρδο που θα διαπρέψει στη ζωή του.
    Πλησιάζουν τα γενεθλιάκια του λοιπόν.
    Τι τέλειο πάρτυ διοργανώσατε και πόσο φανταστικά που ήσασταν για πρώτη φορά εκτός νοσοκομείου!!!! Πόσο ανατρίχιασα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή