Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μεγαλώνουμε

Κοντεύει χρόνος μετά από την τελευταία μου ανάρτηση. Αποφάσισα λοιπόν να επανέλθω από εδώ ακριβώς και από όπου ξεκίνησα. Όσοι λιγοστοί είχατε παρακολουθήσει το χρονικό, γνωρίζετε ήδη η υγεία του μικρού βαίνει καλώς. Ακολουθώντας την συμβουλή του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για όσα καλά γεύομαι σήμερα (και δεν είναι άλλος από τον χειρουργό του Νικόλα) και με την βοήθεια του Θεού, κατάφερα να γυρίσω σελίδα, ανησυχώντας λιγότερο. Ο Νικόλας είναι ένα δυνατό παιδί που μου δίδαξε ότι ακόμα κι όταν ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου, υπάρχει ελπίδα. Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό! 
Η ατρησία οισοφάγου είναι μια δύσκολη πάθηση για την οποία η ιατρική σήμερα παρέχει λύσεις. Η περίπτωση του Νικόλα δεν είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση. Ακόμα όμως και μια εξαίρεση μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Αυτό λέγεται το θαύμα του παράγοντα "άνθρωπος". Και όλοι μας, είμαστε μικρά θαύματα.
Όλα όσα γράφτηκαν εδώ, ήταν η εκπλήρωση της δικής μου υπόσχεσης. Καλό ξημέρωμα!


9 σχόλια:

  1. Ο Νικόλας είναι ένα δυνατό παιδάκι που γεννήθηκε από μια δυνατή μανούλα με ατσάλινη ψυχή που λιώνει όμως με κάθε χαμόγελο του Νικόλα. Είναι ένα χαρούμενο κ καλό παιδάκι που ζει στο φουλ τη ζωή και ούτε φαίνεται όλος αυτός ο γολγοθάς που έχει περάσει.
    Να είστε πάντα γεροί κ ευτυχισμένοι στην οικογένειά σας και κανένα άλλο "κακό" να μην μπει ποτέ στο σπιτικό σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θαύματα μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, μας δίνουν θάρρος και υπομονή και φυσικά μας κάνουν χαρούμενους. Είστε πολύ τυχεροί που ζήσατε το δικό σας θαύμα, πάντα φυσικά βάζοντας κι εσείς το χέρι σας!! Αυτό ειδικά το χέρι της μαμάς το θαυματουργό, ξέρει να σκορπάει παντού την νεραιδόσκονή του και να κάνει τα πράγματα να αλλάζουν μορφή! Ετσι κι ο δικό σου ο μικρός άλλαξε και έγινε ένα δυνατό παλλικάρι που έχει να δώσει πολλά ακόμα! Να είναι πάντα γερός και ακόμα περισσότερο!!! Σε φιλώ Σίνα μου! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ που πέρασες από εδώ. Δεν το ενημερώνω πια. Και αυτό είναι μάλλον καλό σημάδι!

      Διαγραφή
  3. Σίνα μου, είσαι όντως λιονταρίνα! Η δική σου επιμονή, υπομονή και δύναμη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση μίας κατάστασης που αρχικά φάνταζε δύσκολη και αξεπέραστη. Τώρα το παιδάκι σου χαίρει άκρας υγείας και αυτό είναι το σημαντικό. Καλά έκανες και ακολούθησες τη συμβουλή του χειρουργού και γύρισες σελίδα. Οι δοκιμασίες στη ζωή μας είναι για να μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς. Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και κοιτάμε μπροστά πιο σοφοί και πιο δυνατοί. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το παιδάκι σου και κάθε επιθυμία σου, ευχή μου!

    Σε φιλώ
    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι από εδώ και στο εξής τίποτα άλλο να μη συμβεί,πάντα με υγεία κι αγάπη να πλημμυρίζει το σπιτικό σας. Κι εγώ πιστεύω στα θαύματα κι είμαι σίγουρη πως κι εσύ ως άνθρωπος είσαι ένα θαύμα από μόνο του. Χωρίς εσένα, χωρίς τη μαμά σίνα ίσως o νίκολας να μην είχε αυτή την έκβαση... Σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάσε τι ανέφερα μετά την α' μας συνάντηση? ότι "καταλαβαίνεις και ακούς ότι υπάρχουν καταστάσεις αρκετά δύκολες και επίπονες, που όμως ξεπερνιούνται. Συνηδειτοποιείς ότι η αντοχή κάποιων ανθρώπων, στηρίζει και εσένα και σε βοηθάει να ξεδιπλώσεις τη δική σου "δυνατή" πλευρά να ανταπεξέλθεις και να προσπεράσεις κάποια προβλήματα" για σένα ήταν γραμμένο και εύχομαι ποτέ πια να μην χρειαστεί να ξανα στενοχωρηθείται στο ελάχιστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να που όλα έγιναν μια ανάμνηση.... Έτσι να μείνει... Μια ανάμνηση, μια εμπειρία (ή μάλλον πολλές....). Να είναι πάντα γερός, δυνατός και να τον καμαρώσετε να μεγαλώνει και να κατακτά τον κόσμο!
    Σε φιλώ πολύ πολύ γλυκά
    Η αστρονεραϊδούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κυλήσουν όλα πια όμορφα και ομαλά για πάντα! Να είναι ο Νικολής δυνατός και γερός! Τυχερός σίγουρα είναι αφού έχει εσάς! Να μεγαλώνει και να τον χαίρεστε!
    Φιλιά κι από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το διάβασα χθες αλλά από κινητό :) Να είναι πάντα γερό το αγοράκι σου, όπως είναι σήμερα, δυνατό όπως απέδειξε, χαρούμενο όπως το κάνετε η υπόλοιπη οικογένεια! Να μην ξαναχρειαστεί να γράψεις τίποτα εδώ μέσα κοριτσάκι μου, πέρα από καλά νέα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή