Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2009

Κυνηγώντας το όνειρο...

Μετά από e-mail που στείλαμε στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Μινεσότα στην οποία και εργαζόταν, η απάντηση ήρθε από τον ίδιο.
Αναγνωρίζοντας το πόσο δύσκολο ήταν να φθάσουμε εμείς εκεί, μας πρότεινε να πάμε στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Λειψίας στην Γερμανία. Εκεί μια ομάδα πλήρως καταρτισμένη (σύμφωνα με τα λεγόμενα του) θα μπορούσε να αναλάβει την αποκατάσταση του μικρού. Θα βρισκόταν και ο ίδιος εκεί στις αρχές του Δεκέμβρη του 2007. Θα ήταν αυτός που θα έκανε το πρώτο χειρουργείο.

Προκειμένου να επιβεβαιώσουμε το αληθές των όσων πληροφοριών είχαμε βρει γι΄αυτόν στο ίντερνετ, επικοινωνήσαμε με οικογένειες στην Αμερική που είχαν λάβει αποκατάσταση. Όλοι μίλησαν για ένα εξαίρετο άνθρωπο και χειρούργο.
Διακεκριμένος παιδοκαρδιοχειρουργός, θωρακοχειρουργός, με τεράστια εμπειρία στην ιατρική αρένα, πατέρας της μεθόδου της επιμήκυνσης του οισοφάγου, μα πάνω από όλα, άνθρωπος! " The man" όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι ασθενείς του.
Μετά από αυτό άρχισε ο μαραθώνιος της ασφάλειας, για να ετοιμάσουμε όλα τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να προλάβουμε το ραντεβού που είχε οριστεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου